OPPSKRIFT: Kremet spinat

Veldig godt og enkelt tilbehør til f.eks. koteletter ;)

Inspirasjon er hentet fra bloggen Trening, bodyfitness og fordommer.

Ingredienser:

Fersk spinat

Crème fraîche eller kesam

Dijonsennep

Soyasaus

Sitronsaus

Sukrinmelis

Salt og pepper

Fremgangsmåte:

Hakk spinat og ha i en bolle. Ha i passe mengde crème fraîche eller kesam, og bland.

Smak til med resten av ingrediensene til du syns smaken er god :)

 

Enjoy! <3

Advertisements
Comments
One Response to “OPPSKRIFT: Kremet spinat”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] kotelett kuttet i biter, stekt med sopp og løk. Og kremet spinat (inspirert av Kristines oppskrift) av hakket spinat, crème fraîche, dijon sennep, soyasaus, […]



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: