OPPSKRIFT: Rabarbra- og bringebærsyltetøy

I helgen robbet jeg hagen til Mamma og Pappa for bringebær, solbær og rabarbra, og nå er syltingen i full gang her. Rabarbra og bringebær ble utrolig godt sammen :)

Brukte disse to oppskriftene som inspirasjon: Matilde Skår og Gry´s lavkarbo.

Ingredienser:

900 g rabarbra

300 g bringebær

15 ss Sukrin

20 dråper Stevia vanilje (eller noe annet :))

Litt kanel

Fremgangsmåte:

Kutt rabarbraen i biter og ha i en kaserolle med 10 ss Sukrin. Kok opp, rør innimellom. (Væske trengs ikke, det kommer masse væske ut av rabarbraen.)

Når rabarbraen er kokt mør og blitt en brun gugge, ha i bringebærene og rør godt. La koke litt, før du smaker til med mer Sukrin og evt. Stevia vanilje hvis du har. Ta også oppi en dæsj kanel, det passer bra med rabarbra.

Sett platen på 1 og la småkoke i en halvtimes tid, rør om innimellom.

Ha over på rene glass.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Enjoy! <3

**Miks og triks med forskjellig type bær, mer/mindre søtning, spennende krydder osv.

Næringsinnhold hele oppskriften:

Energi: 231 kcal

Fett: 3 g

Protein: 11,4 g

Karbohydrater: 15,9 g

Næringsinnhold pr. 100 gram:

Energi: 16,55 kcal

Fett: 0,22 g

Protein: 0,82 g

Karbohydrater: 1,14 g

Reklamer
Comments
9 Responses to “OPPSKRIFT: Rabarbra- og bringebærsyltetøy”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] ukentlige Top Model-kvelden her i kollektivet! Disse ble SYKT gode! Og smakte veldig godt med litt rabarbra- og bringebærsyltetøy til […]

  2. […] tog tilbake til Oslo. Laget syltetøy av rabarbraen og bringebærene […]

  3. […] 2 kanelmuffins med hjemmelaget rabarbra- og bringebærsyltetøy. […]

  4. […] en flott bursdagsfrokost for èn :) Èn kanelmuffins delt i tre, med smør, hvitost og hjemmelaget rabarbra- og bringebærsyltetøy på, en halv avocado og en svær karamell-latte! Herlig start på […]

  5. […] i tre, med smør, hvitost og hjemmelaget rabarbra- og bringebærsyltetøy på, en halv avocado og en svær […]

  6. […] proteinpannekake laget av egg, vaniljeprotein, chiafrø, mandler og litt Sukrin, med Norvegia og hjemmelaget syltetøy […]

  7. […] med hjemmelaget rabarbra- og bringebærsyltetøy, friske blåbær, cottage cheese og hjemmelaget granola, med et dryss […]

  8. […] cheese, vaniljekesam og hjemmelaget syltetøy, med blåbær på […]

  9. […] Proteinvafler med mager vaniljekesam og hjemmelaget syltetøy. […]



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: