OPPSKRIFT: Hamburgerbrød, rundstykker, pizzabunn…

Kom over denne oppskriftenKaja Foss sin blogg, og den måtte bare testes. Yum yum!! Jeg har brukt de til bunn på mini-pizzaer, men de funker fint som rundstykker eller hamburgerbrød også. Proteinrike og metter godt.

Ingredienser (til 2 brød):

4 eggehviter

4 ss Fiberhusk

2 ss bakepulver

3 ss kremost

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 170 grader før du begynner, detta går radig for seg ;)

Ha eggehviter og kremost i en blender eller foodprocessor (eller bland i en bolle hvis du ikke har). Ha i Fiberhusk og bakepulver og miks. La det få svelle litt.

Ha deigen i to klumper på et bakepapir og form som burgerbrød (eller noe annet gøy).

Stekes i 10-15 minutter, til de såvidt har begynt å få farge.

Når jeg skal bruke de til mini-pizzaer, tar jeg de ut litt før de er ferdige, siden de uansett skal stekes mer etterpå.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Enjoy! <3

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: